Tandpleje Tænder I centrum

Tandpleje

Vores tandplejer Rasmus har stor erfaring med at lave grundig undersøgelse af tænderne

Plastfyldninger

Har du fået et hul i dine tænder er en plastfyldning en rigtig god løsning.

Tandkroner

Få din svækkede tand styrket med en kronebehandling og forebyg at du mister tanden.

Rodbehandlinger

Vores tandlæger Daniel og Anne har stor erfaring med smertefri og effektiv rodbehandling.

Tandblegning

Fremstår dine tænder ikke længere så flotte hvide, så få lave en plan for tandblegning sammen med vores tandplejer og tandlæger.

Tandimplantater

Tandimplantater kan være en god løsning til at erstatte en eller flere mistede tænder, så du igen kan smile naturligt.

Dit barns tandsundhed

Hos Tænder I Centrum tilbyder vi tandbehandling af børn og unge skræddersyet til netop deres behov. Det er helt i tråd med vores tradition for at varetage ens tandsundhed hele livet igennem.

Der kan være brug for ekstra tid og tilvænning. Er det ikke tilstrækkeligt kan vi supplere med medicinsk hjælp til bedre accept af tandbehandling. Vi tilbyder tandbehandling under brug af lattergas. Hvis nødvendigt også i fuld narkose.

Det er muligt at få økonomisk tilskud til tandbehandling af børn og unge hos Tænder i Centrum. Der skal laves en aftale med den kommunale tandpleje om dette. Det hjælper vi gerne med. Ring til os, så vi kan fortælle mere om mulighederne for at lave en løsning, der passer til dit barns behov.

 

Er du allerede patient hos os, har du nu mulighed for at bestille tid til et eftersyn/tandrensning når det passer dig ved hjælp af vores online booking.

Har du brug for behandling udover et almindeligt eftersyn, så kontakt os venligst også på mail eller telefon, så vi kan afsætte den rette mængde tid til dig.

Kontakt